Sweden rocks

Förståeligt nog så bloggar jag inte så mycket nu när jag är hemma i Sverige. Semester är semester liksom. Jag njuter bara av att umgås med alla som jag saknat så mycket, och det är det som känns viktigast just nu. Snart kommer dessutom min John och hälsar på - det ska bli så fint att presentera honom för min familj och mina vänner. Sweden rocks!



Charlie älskar sin au pair?

Pojkarnas moster Lynn och deras kusiner Lucas och Mario är här, de kom sent inatt. Så jag har lite hjälp idag, men å andra sidan är det fyra vilda pojkar i huset nu istället för två. Hur som helst, för en stund sen hörde jag från ett annat rum "but I want Sanna to do it" så jag gick dit. Det var Charlie som hade missat toaletten när han kissade och istället kissat ner sina byxor och kalsonger. Det känns ju kul att ingen annan än jag får byta hans nerkissade kläder.

Back to basics

Nu är alla akrylnaglar borttagna. Jag var inte alls nöjd med dem på sista tiden, så det var lika bra att ta av dem. Men jag har bokat in en tid hos en nagelspecialist på onsdag, då ska jag få nya och professionellt gjorda akrylnaglar (tjejen som gjorde de förra gick bara en kurs och behöver öva mycket mer). Det kommer att kosta alldeles för mycket, men jag kommer att få en fin bonus av Stephanie så jag har råd att skämma bort mig själv lite innan jag åker hem på torsdag.
 


Jag kanske inte behöver banta ändå?

På facebookchatten:

Simony
haha woow
coolt
!!!!
!!!!
jag ska kolla på alla nights out bilder på dig hehehehe
FÅR DU INGEN MAT DÄR
DU SER UT SOM ATT HA MAGRAT
halva sanna försvann i irrlanddddd

    
2009-08-29                                     2010-05-02


Städtime

Nu har jag dammsugit hela övervåningen och Ben har dammsugit nedervåningen. Duktig kille! Han klagade inte en enda gång över att behöva göra det. Själv hatar jag att dammsuga, jag blir så himla svettig av det... Men nu är det gjort! Charlie plockade ihop alla leksaker på baksidan och hittade en död fågel. Han tyckte att jag skulle ta kort på den:


Sommarlovsonsdag

Nu när pojkarna har sommarlov så har jag ingen tid för mig själv förrän på kvällarna, och då är jag oftast väldigt trött så det har inte blivit så mycket bloggande på sista tiden. Nu har jag dock lite tid för bloggen, för Ben är med en kompis och Charlie leker lugnt på baksidan med sin före detta klasskompis Daniel (Alans son).

Igår var pojkarnas kompisar Cullann och Chloe här några timmar. Vi gick ut på en promenad längs med vattnet och jag passade på att fotografera lite, känns som att det var länge sen jag gjorde det ordentligt.
   


Första juli

Jag kan knappt förstå att det redan är juli. Jag har nu varit på Irland i tio månader. Tio månader! Och ja, det känns som hemma efter så lång tid och kanske stannar jag för alltid - vem vet. Men först och främst ska jag åka hem till kära Uppsala och träffa familj och vänner, och sen ska jag även hälsa på lite släkt i olika delar av Sverige. Och det gör jag om bara två veckor! Can't wait ♥ Saknar alla så otroligt mycket, önskar att de kunde komma hit allihopa samtidigt!

Tio månader!

Svarta naglar är förresten skitkul att ha...


RSS 2.0