Valborg på Irland

Nu drar jag till Gibneys för att möta Klaudia (Valborgskvällen blev genast mer intressant). Vi får se var natten tar oss! (Och nej, jag ska inte ha på mig solglasögonen med kepsskärm - jag köpte de idag för att jag tänkte på min vän J som jag tror skulle älska dem!)


Valborgs(tröst)shopping


Hittade inga byxor, kanske gör ett nytt försök imorgon.


Valborg?

Jag börjar fira Valborg genom att duscha av en nerkissad fyraåring... Vad hände med champagnefrukost i solen i parken tillsammans med underbara vänner?

Snart ska jag ta med Charlie till Swords och göra lite nödvändig shopping. Båda mina byxor har gått sönder, så jag är i stort behov av nya eftersom jag knappt ens har leggings så att det räcker. Ja, det är ungefär så intressant min Valborgsmässoafton är i år. Men det är i alla fall skönt att det är fredag! Dessutom är det långhelg, så jag är ledig till och med måndag. Dock har jag inte så mycket planerat, men det kan ju vara skönt ibland det med.


Alone time

Oj, det är redan onsdag! Trots att jag har varit väldigt trött och seg de senaste dagarna så har tiden gått ganska fort. Jag är dock fortfarande väldigt trött av någon anledning, trots att jag har sovit hyfsat bra de senaste nätterna. Men men.. Howard hämtade pojkarna tidigt idag, så jag har haft massa tid för mig själv. Den tiden har jag spenderat på golvet med mina fotoalbum/scrapbook och pysslat ihop lite mysiga bilder. Nu ska jag avrunda min egentid med sista avsnittet av Chuck säsong två och lite sen middag; wraps med skinka och guacamole och lite chips - orkar inte laga något. 


Någon som vill ta över mitt jobb?

Jag såg just att jag fått en kommentar från en tjej som har ansökt som au pair till familjen som jag är hos nu - jättekul! Stephanie har alltså börjat leta efter ny au pair från och med augusti, och på hennes profil på aupairworld har hon skrivit ut adressen till min blogg så att de som ansöker kan få se lite hur det är här. Så, om det är någon som är intresserad så är det bara att fråga mig vad som helst! Men jag kan säga redan nu att jag har det jättebra och tror att den person som tar min plats kommer att få det ännu bättre - eftersom jag är familjens första live in-au pair så har Stephanie frågat vad jag tycker om allt här och har mina åsikter i åtanke när hon nu letar efter en ny au pair. Så, välkomna hit de nya läsare som hittat hit genom Stephanie!

Klirr i kassan!

För ett tag sen ringde min kära mor och berättade att jag kommer att få tillbaka en hel del pengar på skatten. Snacka om upplyftande! Jag hade knappt tänkt på det här med deklarationen innan. Men nu vet jag att jag kommer att klara mig ett tag efter att jag kommer tillbaka till Sverige i alla fall. Borde till och med kunna betala för eventuellt skolmaterial, vilket ju underlättar om jag kommer in på universitet. Så nu har jag skaffat e-legitimation så att jag kan deklarera härifrån. Nu återstår bara att skicka in deklarationen före den tredje maj för att få utbetalningen redan i juni. Heja!

Charlie says

Jag: Here's your water, Charlie.
Charlie: Thank you, lovely Sanna!


The Joneses

Filmen vi såg på bio igår var inte speciellt bra. Men det var något att göra! Nu ska jag strax åka in till Dublin med Carmen och det ser ut att bli fint väder idag med, så det blir nog trevligt. Ska köpa lite småsaker och kanske lite onödigheter, känns som att jag inte har shoppat på länge! Om man inte räknar med klänningen till bröllopet så har jag ju faktiskt inte det heller. Så jag tycker att jag förtjänar lite nya kläder, eller kanske lite roliga prylar - haha.
 


Harry Potter-kakor & shopping

Kakorna smakade underbart! På bilden sitter pojkarna och äter dem framför ännu en Harry Potter-film.



Efter att Ben och Cullan åkt iväg till simskolan tog jag med Charlie till Swords för att träffa Carmen och shoppa lite. Det blev bara nödvändigheter som duschkräm, sminkborttagning, tamponger, maskara, finnmedel (jag har tyvärr ätit lite för mycket choklad på sistone), tygskor för 3 euro(!) och en liten plånbok. Men morgon ska jag åka med Carmen in till Dublin för lite roligare shopping! Nu är det snart middag här (tandoorikyckling med couscous, mumma) och sen åker jag till Swords ännu en gång för att gå på bio med P.

Cookiemaster


Nu hoppas vi bara att de smakar lika gott som de ser ut att göra!


Baka baka liten kaka

Vi har precis satt in en plåt med kakor i ugnen. Hoppas att de blir bättre rent utseendemässigt den här gången, sist blev det ju bara en enda stor kaka av det hela. Smakmässigt blev de dock helt underbara!



Harry Plotter

Efter att ha genomlidit en hel Harry Potter-film är jag helt slut. Fast okej, jag kanske är tvungen att ladda ner och se alla Harry Potter-filmer nu bara för det - men det betyder inte att jag gillar Harry Potter! Det är bara sån jag är, om jag ser en film och vet att det finns flera tillhörande så måste jag se dem också. Det är bara en av alla mina beteenden/tvångstankar...

Snart kommer Bens kompis Cullan hit. Vi ska baka chokladkakor och sen gå ut lite (kanske ha picknick om värmen håller i sig), innan Cullans mamma hämtar dem båda för att åka till simskolan. Då blir det bara jag och Charlie. Vad vi ska hitta på då återstår att se.

Kvällens planer är i alla fall bio med P, och det är hans tur att välja film så jag vet inte vad vi ska se än. Det visade sig alltså att Stephanie inte behöver mig som barnvakt ikväll, vilket är skönt för jag tror inte att jag hade orkat med en hel dag OCH kväll med barnen (de är alldels vilda idag av någon anledning, och när dessutom Ben och Cullan är tillsammans går det alltid extra vilt till).


Afternoon fun

Oj, vad den här eftermiddagen flög förbi! När jag hämtade Ben från skolan så stötte vi på Matthew, hans pappa Bill och tvillingarna. Vi bestämde oss då för att gå hem till dem och hänga ett tag, för pojkarna hade inga läxor eftersom att de är lediga imorgon. Ett tag blev plötsligt till middag och till slut kom Stephanie också förbi, runt 18:30. Det var ett bra sätt att fördriva tiden på, annars blir det lätt ganska segt när vi bara är hemma.

Imorgon är alltså båda pojkarna hemma, så mitt uppdrag är att underhålla dem hela långa dagen. Jag har laddat ner en Harry Potter-film som jag lovade att Ben ska få se, så jag tror vi tittar på den på morgonen. Sen om det är fint väder så funderar jag på att ha en liten picknick, och kanske åka till Swords eller något. Eventuellt ska jag även sitta barnvakt på kvällen, men oavsett om jag gör det eller inte så kommer morgondagen att bli krävande. Så jag ska se till att lägga mig tidigt ikväll, och hoppas på att jag inte drömmer blodiga mördar-drömmar och vaknar sjuttioelva gånger under natten (som natten till idag).

Nu blir det ett avsnitt av Chuck, sen lite läsning, kanske lite korsord (allt för att göra mig så sömnig som möjligt) och sen är det sängdags!


Popcorn till lunch?

Som det smartskaft jag är, så glömde jag Charlies lunchlåda till hans playschool. Jag nämnde det för hans fröken, som sa att det är lugnt för att de ska göra popcorn. Popcorn?! Ungarna går i skolan 8:45 till 12:15 och de ska äta popcorn?! Eh, det tycker i alla fall jag är lite konstigt. Men men, jag får ge Charlie hans macka så fort jag har hämtat hem honom istället. De brukar ändå inte äta lunchen förrän 11:30 så det blir inte allt för stor skillnad...

Förresten så mejlade jag till Bengans om att Timos nya skiva visas som Markus Krunegård på datorn när man ska rippa den med Windows Media Player. De hade inte hört från någon annan som haft samma problem, men föreslog att jag skulle prova rippa den i ett annat program. Jag provade med Cyberlink Power2Go. Det funkade med namnen på albumet och på låtarna, men bilden visas fortfarande som Krunegårds album när man sen spelar upp låtarna. Men det kan jag leva med, orkar inte hålla på och returnera skivan osv.

Skype-dejt ♥

På sista tiden har jag inte orkat sitta uppe sent på kvällarna. Det är väl i och för sig bra att jag har lagt mig ganska tidigt, men jag förstår bara inte varför jag har blivit så otroligt trött och på sistone. Ikväll har jag i alla fall pratat med WSkype i nästan två timmar, så det var värt att sitta uppe längre än vanligt! ♥



En helt vanlig onsdag

Den här dagen har varit totalt händelselös. Men vad gör det på en onsdag... Ben tjatade om kaffe, men är det bara jag eller borde åttaåringar inte dricka kaffe? Jag skulle i alla fall inte låta min egen åttaåring göra det, så jag sa nej. Han blev inte alls glad och sa att hans mamma minsann låter honom dricka kaffe för jämnan (jag har aldrig sett honom göra det eller hört något om det) så jag ska fråga Stephanie om det ikväll. Ja, det var väl det.


Slänger upp en bild som mammas pojkvän/soon-to-be-sambo/vad-ni-nu-vill-kalla-det tog på mig den första januari i år. Jag tycker att den ger en så härlig känsla av värme i det kalla och snöiga Sverige.


What is love?

Jag vet, inte alls klyschigt... Men kan man vara annat än förvirrad när man vet att man måste säga hejdå till den där speciella personen ganska snart, när ens förhållande är alldeles för nytt och inte alls tillräckligt starkt för att överleva fyra år (eller ens några månader) på distans? Nä, jag får helt enkelt se till att göra det bästa av den lilla tid jag har kvar här.



Teatime

När jag gick för att hämta Charlie så bjöd hans playschool-kompis Rorys mamma Victoria med oss hem till dem. Deras kompis Ben följde också med. Hemma hos Rory fanns det även en söt liten hund, som jag inte alls var rädd för. Framsteg! Pojkarna lekte med playdo och en massa annat, medan jag och Victoria drack te och pratade. Det kändes väldigt vuxet när vi satt där och småpratade om vädret, vulkanen och barnen - som att det var mitt eget barn jag hade med dit. Jag gillade det (men dont worry mammapappamormorfarmorfarfar, här blir inga egna barn gjorda - även om lillasyster har påpekat att hon vill bli moster så snart som möjligt). Nu ska jag och Charlie gå och hämta storebror Ben från skolan, sen blir det ris och scampi till lunch!


Typ så

Jag har verkligen ingenting att skriva om. Morgonen var jobbig, jag mår fortfarande skit. Men jag försöker att tänka positivt. När jag gick med kidsen till skolorna imorse till exempel, så kvittrade fåglarna ovanligt mycket - det var fint. Eh?


Seg Sanna

Jag är trött. Jag har mensvärk. Jag har ont i benen, ryggen, axlarna och nacken. Det är lite av det som känns jobbigt idag. Trots det har jag orkat hänga i lekparken med pojkarna, Nina, Matthew och tvillingarna ett tag - men nu orkar jag knappt röra på mig. Jag var till och med nära på att skippa middagen för att jag inte orkade resa mig ur sängen, men sen hörde jag att Stephanie hade lagat spaghetti med köttfärssås - och bestämde mig för att jag ju inte kan hoppa över min favoriträtt. Nu tänker jag fortsätta på gårdagens tema: slappa i sängen, fast nu med serier istället för filmer.

Sundays were made for relaxing

Igår kväll tog jag bussen till Dublin, mötte upp Carmen och fyra andra franska människor och gick sen till Buskers där vi hade en galet rolig kväll med överkonsumering av vin, isbitskrig, dans och cocktails. Senare kom även P dit och var sen en ängel och körde hem mig. Jag kom hem vid tretiden och slocknade som en stock. Idag vaknade jag av skrikande barn och en sprängande huvudvärk. Men efter lite frukost och massa vatten gick den över. Jag har dock varit grymt seg hela dagen och kollat på hela fyra (!) filmer (The Descent 1 & 2, I love you, Beth Cooper och Dear John) i sängen. Men söndagar är väl till för att slappa?  


Carmen & jag på Buskers. Stabilt jag håller glaset då.


Kortfattade framtidsplaner

Just det, jag har ju totalt glömt att berätta att jag har sökt till universitet till hösten. Mina två val är:


1. Lärarprogrammet Pedagogiskt arbete med yngre barn



2. Lärande i förskolan


I mitten av juli får jag det första antagningsbeskedet, så nu är det bara att hålla tummarna!


Starbucksmiddag

Jag kom nyss tillbaka från byn. Stephanie drog med mig dit för att hon tyckte att jag borde komma ut lite när det är så fint väder, och att huvudvärken säkert skulle gå över om jag fick lite frisk luft. Och hon hade halft rätt, huvudvärken är inte lika hemsk längre men den är dock kvar. Stephanie bjöd på caramel hot chocolate och en panini, mums! Sen hyrde hon en film och jag skrev ner en massa filmtitlar på mobilen så att jag kan ladda ner dem istället. Så om det inte blir utgång med Carmen ikväll så blir det filmkväll.


The Anatomy of Timo Räisänen

Timos nya skiva är riktigt sweet. Men det måste ha blivit något produktionsfel... När man kör skivan på datorn så kommer den upp som Markus Krunegårds album Markusevangeliet. Hmm, ska försöka ta reda på varför det blir så.


"Throw your heart out infront of you and run after it"

Fredagskvällen ägnades åt biotittande och vindrickande på en söt liten pub någonstans utanför Swords. P körde, men jag avnjöt två glas chardonnay som otroligt nog botade min grymma huvudvärk som jag lidit av hela kvällen. Filmen vi såg var Cemetery Junction, som handlar om tre unga killar som är less på sin lilla håla och vill göra något av sitt liv. Såklart blev det även lite kärlek i form av slowmotionspringande och liknande. Filmen var ganska förutsägbar men ändå mysig. Se den!


En solig dag med Charlie

Idag har jag bara haft hand om Charlie, som vanligt på fredagar men lite annorlunda. Ben har nämligen börjat på simning nu, så han kommer att åka iväg på det direkt efter skolan med en kompis. Så jag tog med Charlie ut i det fina vädret ner till byn där vi hade picknicklunch, 'grävde efter dinosaurieskelett', fikade på Starbucks och läste barnböcker på biblioteket.

På Starbucks;
Jag: Here Charlie, you can have the last chocolate.
Charlie: No it's okey, you can actually have it 'cause I know you love hot chocolate.











Panic!

För ett tag sen satte jag i nya linser (jag byter linser en gång var fjärde vecka) och insåg då att jag bara kommer att göra det två gånger till här på Irland. Vilket betyder att det inte är så lång tid kvar tills det är dags för mig att ta mitt pick och pack och flyga hem till Sverige. Det är förmodligen mindre än tre månader kvar. Det är ju ingenting! Hur ska jag hinna med (och ha råd) att se mer av Irland? Jag vill ju se Galway, Belfast och Cork i alla fall. Cork kommer jag kanske att få se tack vare att Stephanie har släkt där som vi kan hälsa på utan att jag behöver betala något. Men de andra ställena kan bli svårt... Förhoppningsvis kan P köra, men sen tillkommer det ju kostnader för boende, mat och nöjen. Ujujuj...

Äntligen fredag

Imorse vaknade jag av mig själv för att det var så ljust i rummet, trots att rullgardinen var nerdragen. Jag trodde att Stephanie hade åkt till jobbet tidigt och att jag hade försvoit mig, och fick panik. Jag flög upp ur sängen, drog på mig kläderna och sprang ner till köket för att börja med Bens lunchlåda. Där ser jag att klockan inte är mer än 06:30. Va?! Så jag traskade tillbaka till sängen och vilade i 45 minuter tills det var dags att gå upp på riktigt... Hur kan det vara så ljust så tidigt på morgonen? Knäppt.

När vi sen börjat gå mot Bens skola så stötte vi på Matthew och hans pappa Bill, som ändå skulle till skolan de med - så jag och Charlie kunde vända tillbaka till huset. Så nu sitter vi och tittar på Penguins of Madagascar och slappar. När jag frågade vad han ville göra idag sa han att han BARA vill kolla på teve hela dagen. Men när det är såhär fint väder tycker jag att vi borde gå ut, Charlie vill dock inte gå till lekparken utan Ben. Kanske tar vi en promenad till byn och fikar på Starbucks, de har världens godaste caramel hot chocolate där.


Studiohäng

Jag kom just tillbaka från Alans studio, där jag har spelat in en cover på Hello Saferides låt Saturday Nights. Det är dock bara ett sample och sista versen kom inte med pga lite krångel med gitarren, men det är himla kul att ha en cdskiva med min röst. Den här gången med min egen röst i fokus, istället för bakgrundssång. Och det känns fint att det för första gången inte kändes jättehemskt att höra mig själv! Nu är jag dock megatrött igen, så det blir sängen på en gång. Woho!

Lavafara

För en stund sen gick jag med Ben och Charlie till Nina, Matthew och tvillingarna. Tanken var att de skulle vara där i en timme eller så bara innan Stephanie kom hem. Men när jag nu kom tillbaka så hade Stephanie kommit hem tidigt för att spendera lite extra tid med pojkarna. Bra timat liksom! Men hon gick dit nu hon med så de får det nog trevligt i alla fall. Skönt för mig som får sluta en hel timme tidigare än vanligt. När jag tänker efter så har jag slutat tidigare alla dagar den här veckan utom i måndags, haha.

Till något mindre roligt; vulkanutbrottet på Island. Förutom att det såklart är hemskt för de som bor i närheten, så förgiftas ju luften över flera andra länder. På grund av det ställs nu en himla massa flyg in och Gaby som skulle ha kommit hit idag kan nu inte göra det. Skit också. Hoppas att mamma som är i Mellanöstern kan komma hem orendligt!


Sibling love

Nyss vid matbordet: 

Ben: Charlie, can I have a piece of your bacon?
Charlie: Yes, 'cause I love you.

BAH!! Är han världens sötaste eller?! ♥


Barnprogrammen blir bara sämre och sämre

Charlie tittade på barnprogram medan jag hängde lite tvätt, när jag hörde det här från teven; "Angus was stupid, so by the time he was 40 - he was neither rich nor famous". Öh?! Bra budskap till barn. Det är ungefär lika dåligt som ett annat barnprogram jag såg en gång för länge sen, då en robot-tjej som gick i skolan med vanliga människor ville att hennes skapare skulle bygga om henne så att hon blev smalare - så att hon kunde bli populär i skolan. Nej, tacka vet jag Björne och Bamse... 


Cheesy

Jag åt nyss en rostad macka med några skivor gräddost på, som mamma tog med hit förra veckan. Här vet de knappt vad en osthyvel är, så mamma tog med en sån också. Åh, vad jag har saknat vanlig hårdost - speciellt gräddost. Jag var som i trans när jag åt mackan. Tänkte bara att ni skulle få veta det.

Gagagaaa

Jag har ägnat hela kvällen åt att läsa nästan varenda artikel i Cosmopolitan. Det är inte något jag vanligtvis skulle göra, men av någon anledning så kunde jag inte sluta efter att jag börjat. Jag hade ju bara tänkt ögna igenom den efter bilder att klippa och klistra med. Istället vet jag nu allt om vaginor...  
 


Shutter Island

Wow. Vilken film alltså. Spännande och ganska oförutsägbar. At least I didn't see it coming... Men så är jag ju blondin också. Hur som helst så var det ett väldigt bra sätt att spendera denna tisdagskväll på. Pojkarna är ju hos sin pappa så det har varit tyst och skönt också. Fram tills nu i alla fall, Stephanie sjunger inne på sitt sovrum. Fast hon sjunger bra så det gör mig inget, haha. Nu ska jag försöka få lite sömn, godnatt!


Leo är inte lika mumsig längre, men jag gillar honom ändå.


Ensamtid

Vad skönt det är att sitta i ett tomt hus utan skrikande barn. Som ni (nog) vet så älskar jag "mina" barn, men den här stunden då pojkarnas pappa Howard har hämtat dem ett tag innan Stephanie kommer hem och jag får en timme eller två helt för mig själv är helt underbar. Idag kom dessutom Tescolastbilen hit med en massa mat som Stephanie beställt, så jag kan fixa en riktigt god middag för mig själv. Idag har jag dessutom använt min jeansjacka för första gången i år, så varmt är det. Luvly!

Charlie says

Charlie petade mig nyss på bröstet.

Jag: Charlie, you know you're not supposed to touch girls boobies.
Charlie: But I like your boobies! 

Fyraåringar alltså... Tänk om vuxna män skulle säga så efter att ha tafsat utan tillåtelse.  


Lillgrabben i tevevärlden. Han hör verkligen inget annat när han kollar på teve.


Oh, happy day

Den här måndagen har varit riktigt fin! Mot alla odds, måste jag säga. Man är ju inte sådär jättepepp på att börja gå upp tidigt om morgnarna (skriver man så?) och jobba efter en veckas ledighet, speciellt inte när ledigheten har varit fartfylld. Men jag lyckades ta mig upp även den här morgonen, och har sen njutit av det fina vädret och glada och mysiga barn. Vi gick ner till vattnet, plockade blommor, "brottades" i gräset och Ben slog några golfbollar med sitt fina golfklubbsset. Det är såhär alla arbetsdagar borde vara. Nu ska jag strax krypa ner i sängen efter en skön dusch och titta på Up in the air med allas vår George Clooney. Goodnight folks!

Change of sheets

Åh, vad jag hatar att byta lakan - särskilt i en bred säng med ett brett täcke, man måste ju typ krypa in i påslakanet för att få det att hamna rätt. Men det är väl som med det mesta man måste göra - det är väldigt skönt när det väl är gjort. När det gäller det här med lakanen så är det ju faktiskt helt underbart att krypa ner i en nybäddad säng. Är man dessutom nyduschad så är det ännu bättre. Precis det ska jag göra senare.

?

Dagens fråga: hur kommer det sig att jag blir genomsvettig av promenera på morgonen när det är lite småkyligt, men knappt svettas en droppe när jag promenerar samma väg mitt på dagen när det är varmt och soligt?


Bröllopshelg på landet

Ohoj! Jag är helt sjukt trött, både i sinnet och i kroppen. Ont har jag också, typ överallt. Särskilt i ryggen. Sängen på hotellet där jag har spenderat de två senaste nätterna var inte speciellt skön. Den första natten vred jag på mig i princip hela natten - jag kunde ju inte somna eftersom att hur jag än låg så var det något som var obekvämt, vilket ledde till att stackars P inte fick mycket sömn den natten heller. Natten till idag slocknade vi dock som stockar - efter en hel dag, kväll och en halv natt av bröllopsfirande blir det lätt så (har jag nu insett). Men det var väldigt intressant att vara med på ett bröllop, ett irländskt sådant i en katolsk kyrka dessutom. Jag träffade även några musiker som tydligen är kända här på Irland, de var jättetrevliga hela bunten (kanske för att jag betedde mig helt normalt i deras sällskap på grund av att jag inte hade en aning om vilka de är, haha) och vi hade jättekul hela kvällen. Fyrarättersmiddagen tog dock kål på mig, magen blev stor som tre basketbollar och jag fick sitta och koncentrera mig på att andas för att inte spy (vilket jag ändå gjorde precis innan efterrätten, så det blev "bara" tre rätter för mig). Men kort och gott; bröllopsfester äger!



Bröllopsoutfiten (minus skor och hårfixning).



Vi stannade för picknick påvägen tillbaka idag.


Snabb update

Det har inte blivit mycket bloggande de senaste dagarna, vilket beror på att mamma, syrran och M har varit här! Då kan man ju inte sitta och blogga liksom. Vi har i alla fall haft det underbart med ett besök på Guinness Storehouse, promenader i Malahide, en tur till Malahide Castle, fotande i St Stephen's Green, fönstershoppande på Grafton Street, fika, spelande, påskmiddag, pubrundor och mys - älskar er! ♥

Idag har jag röjt undan i huset, kollat på serier och myst på egen hand. Känner att jag vill ta det lugnt innan imorgon då det bär av till Portlaoise med P. Vi ska bo på hotell i två nätter, imorgon blir det lite utforskande och hotellrumsmys och på lördag är det bröllop. Det ska bli spännande att gå på bröllop, men jag är faktiskt lite nervös. För det första har jag ju inte varit på bröllop sen jag var liten kis och för det andra så känner jag ingen annan än P där. Men det blir nog bra ändå! Nu ska jag packa det sista och sen försöka få en välbehövd natts sömn. Godnatt!


I'M NOT AS THINK AS YOU DRUNK I AM


Jaja, spegelvänt och jag missade bussen men snart bär det av
till The Wrights Venue med Klaudia och några andra. Bästa klubben någonsin!


Städdag

Nu har jag dammsugit hela huset, hängt tvätt och röjt i mitt rum. Det är helt otroligt vad svettig jag blir av att dammsuga, det känns som att jag har svettats bort flera kilon. Borde kanske dammsuga oftare... Anledningen till denna storstädning är att jag ju får besök av mamma, syrran och M på söndag - och då måste det ju vara fint! Kan inte förstå att det bara är två dagar kvar, tiden går så fort nu.


Jag tog ut alla prylar och "möblerade" om i hyllorna.


What a man?

Alltså, John Travolta som hårding? Didn't see that coming. Och ja, jag vet nu att han tydligen har spelat tuffing i andra filmer förut men det hade jag totalt missat. Jag råkade bara se trailern för filmen From Paris with love häromdagen när jag var på bio, så jag laddade ner den och såg den igår kväll. Endast för att se Travolta i rollen som hårding - och ja, han gjorde ett bra jobb.  


Bio-mani

Det blev inte The Spy Next Door igår, istället blev det How to train your dragon i 3D. Jag har lite svårt för 3D-filmer faktiskt, tycker att glasögonen är så obekväma. De var dessutom alldeles för stora för Charlie, så stackars han fick se filmen helt suddigt. På kvällen åkte jag in till Dublin och hittade efter mycket om och men fram till The Sugar Club, där Alans syster Karen Coleman promotade sitt album. Efter det tog jag ett glas vin med P på en liten pub, åt enormt mycket kebab och sen skjutsade han hem mig. Var hemma vid två inatt, men är ledig idag så det gjorde inget. Pojkarna är hos Howard och Stephanie jobbar som vanligt, så jag har haft huset för mig själv hela dagen idag - vilket har varit otroligt skönt.


I tisdags snöregnade det.


Vi var snygga i 3D-glasögon.


Karen Coleman och hennes stora band.


RSS 2.0