Back on the job

Idag är det exakt ett år sen jag kom till Irland för första gången. Jag kan knappt förstå det. Men det känns så himla bra! Visst har det varit jobbigt ibland, att vara ifrån familj och vänner så lång tid är svårt - men man lär sig mycket av det! Jag är glad att jag får uppleva hur det är att dagligen ha ansvar för två barn.

Idag var det även Charlies första skoldag. Här på Irland börjar de ju skolan det året de fyller fem, vilket Charlie gör i november. Han var så söt när han stod utanför skolan, lite nervös i sin nya skoluniform. Men när han kom hem var det med ett stort leende han berättade om allt kul de gjort i skolan. Ben var inte lika glad över att skolan börjat igen, men så är det ju när man gått i skolan några år.

Jag behövde bara följa med imorse för att se var jag ska lämna och hämta Charlie i fortsättningen, och sen hämtade jag Ben medan Stephanie åkte in till jobbet ett litet tag. Så jag har i princip varit ledig hela dagen. Och igår hade jag bara hand om pojkarna några timmar på morgonen. Men imorgon blir det som vanligt igen...


Ivriga kids.


RSS 2.0